Forlaget skriver: 

Bix Bouton er et af de succesfulde tech-genier, som vi alle er på fornavn med. Bix har rundet de 40, fået fire børn og er rastløs. Han er på jagt efter endnu en revolutionerende idé. Og han er drevet af savnet efter sin ven, som druknede i East River i deres ungdom. Bix finder svaret i en kreds af Columbia-professorer, hvoriblandt en eksperimenterer med ‘download’ af hukommelse.

Året er 2010. I løbet af et årti har Bix’ nye teknologi, Kend Din Underbevidsthed, forført masserne. Her kan man få adgang til andres erindringer – såfremt man deler sine egne. Mulighederne er berusende.

I en legende og fascinerende fortælling undersøger Jennifer Egan, hvad der sker, når vi forføres til at dele ud af os selv. Romanen er et dybt bevægende vidnesbyrd om længsel efter nærhed og kærlighed i en verden, hvor erindring og identitet bliver overeksponeret gennem teknologien.

‘Pandekagehuset’ er en selvstændig fortsættelse til ‘Tæskeholdet banker på’, som tog den litterære verden med storm og vandt en Pulitzerpris.

“En roman, der får det til at krible i dig … Egan forløser historiefortællingens og fiktionens kraft.”New York Times

KUNDE: Forlaget Klim

GRAPHICWORKS: Omslagsdesign & Grafik

OVERSÆTTELSE: Steffen Rayburn-Maarup

TRYKKERI:

FORMAT: Hardcover m. studs

SIDEANTAL: 380

UDGIVELSESDATO: 09.09.2022

SPECS: